Rejsen ind i Det Kraftfulde Kvindelige

  • August 25th, 2018 - August 26th, 2018
    10:00 am - 5:00 pm

Det Kraftfulde KvindeligeEn weekend retræte, hvor du kan udforske nærværs rummelig ro gennem Mandala princippet og mødet med de Fem Visdoms Dakinier. Undervejs har du mulighed for at forvandle svære følelser og uhensigtsmæssige mønstre til kraftfulde og kloge udtryk, der kan være en resurse i dit liv.

Processen stimuleres af en vekselvirkning mellem meditation, bevægelse, kreative udtryk og udveksling.

Jetthe Fabioola, meditationslærer, psykoterapeut og antropolog har praktiseret i 30 år. Jetthe underviser i Europa og hos sin lærer Lama Tsultrim Allione i USA.

Det kraftfulde kvindelige bliver ofte opfattet som truende. Mandalaen, som er et universelt symbol på helhed, tilbyder en spirituel model, baseret på en tusind-årig tibetansk tradition, hvor det kvindelige accepteres i en vild og kraftfuld form.

Dakinier er kvindelige visdoms væsner. Og ligesom deres nordiske søster Freja og græske Pallas Athene er de symbol på vores evne til at livgive, kropsliggøre og udleve vores potentiale. At leve vores eget liv.

Det vilde og kraftfulde kvindelige er en del af psyken hos både mænd og kvinder. Når det undertrykkes, løber det af med os i destruktive udtryksformer. Når vi byder Dakinien velkommen og bevidstgør energien, forvandles destruktion til skaberkraft i både mænd og kvinder.

I deres uhensigtsmæssige former er de fem energier låste tilstande, vi oplever, når vi er fanget i forvirring, vrede, mindreværd, craving og misundelse. I meditationen forvandles disse tilstande til deres visdomsaspekt: Forvirring bliver til rummelig ro, vrede til klarhed, mindreværd til ligeværd, craving til skelneevne og misundelse til ubesværet handlekraft.

Undervisningen er baseret på mandala princippet og Lama Tsultrim Alliones tilgang til det kvindelige i Vajrayana Budhhisme og bringer personligt arbejde ind i det spirituelle rum.

Fire søndage i efteråret kan du udvide din bevidsthed om dit indre liv og udforske de indre resurser som en støtte for ydre relationer.

Hver retræte kan stå alene, men udbyttet er størst, hvis du følger forløbet.

Tilmelding: Jetthe. Fabioola@gmail.com

Dato: 25.-26 august 2018
Pris: 2400,-
Tid: 10.00 – 17.00
Sted: Edisonvej 9, 2 tv

23. september Fra (undertrykt) vrede til klarsyn
28. oktober Fra mindreværd til ligeværd
18. november Fra craving til det, du virkelig har brug for
16. december Fra misundelse til ubesværet handlekraft
Pris per retræte dag: 850,-

Januar 2019 fortsætter Rejsen ind i Visdoms Mandalaen 2
Det Fredfyldte Mandlige

August 2019 følger Rejsen ind i Visdoms Mandalaen 3 Foreningen Syzsygy

to top