Master Class i Kunsten At Fodre Dæmoner Meditativt & Kreativt

  • September 3rd, 2018 - November 5th, 2018
    5:30 pm - 9:00 pm

Mahakala8 ugers kursus med Jetthe Fabioola psykoterapeut, meditationslærer og antropolog. Her kan du udforske, hvordan du får adgang til værdifulde resurser ved at møde dine indre dæmoner, det Jung kalder skyggen, med kærlighed. Du kan også opleve, hvordan dæmonerne transformeres til positiv livsenergi. Og sidst men ikke mindst kan du smage den “hemmelige” frugt, når du hviler i Sindets Natur; det åbne og u-dømmende nærvær.

Kurset er praksis-orienteret og henvender sig til Psykoterapeuter, Psykologer og lignende faggrupper.

Kunsten at Fodre Dæmoner kan anvendes i forbindelse med en bred vifte af udfordringer lige fra stress, angst, depression og afhængighed til kronisk smerte.

Processen stimuleres af en vekselvirkning mellem meditation, bevægelse, kreative udtryk og dialog.

Fokus for kurset er
• Metode
• Kreativitet & Medfølende Nærvær
• Kontakt til Sindets Natur
• Inspiration til klientarbejde
• Høj faglighed

Glæde, balance og ro i livet forudsætter, at man har hele sig selv med. Det gælder også i meditation og terapi. Fordybelse forudsætter, at man hilser det hele velkommen. Både de sider man holder af og det man helst var foruden.

Jung kalder det, vi ikke vil vedkendes for skyggen. Og det er ofte skyggen, der tager styringen, når vi for 117. gang strander i svære følelser og gør og siger ting, vi bagefter fortryder eller ikke kan identificere os med.

Kunsten at Fodre Dæmoner bygger på den radikale tanke, at vi for at hele og udvikle os må møde skyggen – de indre dæmoner – med medfølelse og forståelse i stedet for at bekæmpe dem. Det er en enestående metode til at transformere svære følelser, uhensigtsmæssige mønstre og fysisk sygdom.

Denne Transformative Meditations Praksis er udformet af den kvindelige Lama Tsultrim Allione med inspiration fra en kvinde-båret tibetansk Chöd praksis fra det 11. århundrede og af C. G. Jungs analytiske psykologi.

Kurset er velegnet for begyndere, men også øvede er velkomne til at genopfriske kærligheden til det, der er sværest at elske i os selv.

Tilmedling: Jetthe.fabioola@gmail.com

START: 3. september 2018
TID: 17.30 – 21.00
STED: Edisonsvej 9, 2 tv
PRIS: 3900 kroner

DATOER: 3. sept, 10. spet 17.sept & 24.sept
1. okt, 8. okt & 29. okt, 5. nov

Jetthe Fabioola psykoterapeut & meditationslærer, cand. scient anth. og undervisnings-assistent for Lama Tsultrim Allione. Jetthe har mediteret i 30 år, hun praktiserer den traditionelle Chöd, og er autoriseret Feeding Your Demon terapeut.

That I feed the hungry, forgive an insult and love my enemy … these are great virtues. But what if I should discover that the poorest of the beggars and the most impudent of offenders are all within me, and that I stand in need of the alms of my own kindness; that I myself am the enemy who must be loved? What then?
– Carl Gustav Jung

to top