Frejas Døtre

We're sorry, but all ticket sales have ended.
  • April 22nd, 2017 - June 10th, 2017
    10:00 am - 1:00 pm

freja

Kærlighedsgudinden Freja er de buddhistiske dakiniers nordiske søster. Hun er symbol på det lystfyldte kvindelige og vores evne til at skabe liv. Klog og skøn at skue, men ikke til at spøge med.

Freja ved, hvad hun vil, og hun går efter det. Mange kvinder tilsidesætter deres egne behov for at gøre andre tilpas. Børn, partner, arbejde. De andre kommer altid først. Sådan mister vi os selv, og gnisten, der får os til at skabe det liv, vi vil ha’.

I gruppen her får du gennem guidede meditationer set på dine uhensigtmæssige mønstre og svære følelser. Og så får du mulighed for at forvandle dem til kraftfulde og kloge kvindelige udtryk. Det er smagen af et lystfyldt liv.

Tid: 4 lørdage 10.00 – 13.00, 22. april, 6.. & 20. maj, 10. juni
Pris: 400,- per gang. Betales samlet 1600,-
Sted: Edisonsvej 9, 2 tv, 1856 Frb. C

Jetthe Fabioola, psykoterapeut & meditationslærer, cand. scient anth. elev af Lama Tsultrim Allione og den eneste Feeding Your Demon terapeut i Skandinavien. Mindfuldreaming bringer transformerende personligt arbejde ind i det spirituelle rum. Det er en unik legende tilgang til krop, sind og ånd baseret på jungiansk og buddhistisk psykologi.

to top