Drop in Morgen Meditation

  • May 8th, 2018
    7:30 am - 8:30 am

Morgen MeditationDrop in meditation for alle, der vil starte dagen med at tjekke ind hos sig selv. Find ro og indre retning til at understøtte ydre relationer og komme godt gennem dagen.

Mød dig selv gennem simple mindfulness meditationer og find stilhed i sindets natur – gennem årtusind gamle ikke-meditations praksis, hvor du let og ubesværet glider ind i nuet og mærker kilden til åbenhed og glæde.

Disse morgner er egnede både for begyndere, der vil starte en mediations praksis og for øvede, der vil genopfriske kærligheden til den indre vej.

Når foråret for alvor er i gang og vejret er tørt og lunt, mødes vi til Sky Gazing og gå-meditation. Vi starter ved hovedindgangen til Frederiksbergs Have. Tjek på Facebook, her vil det blive varskoet fra gang til gang.

Dato: 1., 8., 15., 22., 29. Maj
Tid: 7.30 – 8.30
Pris: 75 kroner per gang
Sted: Edisonsvej 9, 2.tv, 1856 Frederiksberg C

Jetthe Fabioola er psykoterapeut & meditationslærer, cand. scient anth og elev af Lama Tsultrim Allione. Hun underviser i meditation og Mindful Dreaming i Europa og Tara Mandala, Colorado. Jetthe tilbyder terapi, mentoring og supervison via skype og i sin praksis på Frederiksberg.

to top